Вівторок, 14.05.2024, 12:08
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2017 » Липень » 5 » Результати жеребкування кубка Старосамбірського району з футболу
22:55
Результати жеребкування кубка Старосамбірського району з футболу

У середу 05.07.2017р. відбулося затвердження регламенту змагань, а також проведено жеребкування на кубок Старосамбірського району з футболу котрий цьогоріч пройде під патронатом голови Старосамбірської районної ради, а також турніру на Кубок Старосамбірщини серед ветеранів. Отже спочатку про основний кубок району:

За куубок району побореться 25 команд (відмовилася від участі лише команда Гуманця). Згідно затвердженого регламенту змагань та згідно жеребу усі учасники були розділені на 8 груп (7 груп по 3 команди та 1 група - 4 команди). Під час жеребкування враховувався рейтинг, а також територіальне розташування команд. Тож жереб розділив команди на такі групи:

А: Стрілки, Завадка, Стрільбичі

Б: Бусовисько, Головецько, Топільниця

В: Велика Лінина, Тур'є, Ясениця замкова

Г: Хирів, Стар'ява, Березів

Д: Муроване, Стара Сіль, Слохиня

Е: Скелівка, Тарнава, Велика Сушиця

Є: Боневичі, Сусідовичі, Міженець

Ж: Нижанковичі, Нове Місто, Надиби, Конів

Кожна з команд, за винятком команд групи "Ж", проведе по два поєдинки (один на власному полі і один на виїзді). У результаті згідно очкового запасу команди займуть місця з 1-го по 3-тє. Команди, що займуть перші місця продовжать боротьбу в основній сітці кубка району, а для команд, що займуть 2-ге та 3-тє буде організовано інші турніри (Кубок федерації футболу ту турнір на кубок "Надія").

Команди групи "Ж" виступатимуть за окремим регламентом та дотримуватимуться олімпійського принципу (програв - вилетів). Серед цих команд буде зіграно півфінальні поєдинки за схемою прийом-виїзд, а після цього на нейтральному полі визначиться чемпіон групи - команда, що продовжить участь у кубку району, а також ще дві команди котрі продовжать боротьбу в інших турнірах. Нажаль, команда, що посяде останнє місце в цій групі припинить боротьбу відразу після групового етапу. 

Стартують матчі групового етапу на кубок району уже найближчої неділі 09.07.2017р. Більшість поєдинків розпочнеться о 17:00 годині, а деякі поєдинки (у зв'язку із матчами ветеранів) розпочнуться о 16:00 годині.

Повний календар матчів групового етапу у наступній статті.

Тепер про кубок Старосамбірського району серед ветеранів: 

Варто зазначити, що подібний турнір у нашому районі проводиться вперше тож, можливо, він носитиме дещо експериментальний характер, проте це навряд чи вплине на спортивний інтерес змагань. У цьому турнірі вирішило прийняти участь 9 ветеранських команд району, а саме: Топільниця, Ясениця Замкова, Стара Сіль, Скелівка, Старий Самбір, Хирів, Добромиль, Нове Місто, а також команда "Дністер" до складу якої увійшли гравці таких населених пунктів як Завадка, Бусовисько, Тершів, Спас, Верхній Лужок, Старий Самбір). До участі у даному турнірі допускаються гравці, що народилися чи зареєстровані на території Старосамбірського району, а також досягли 40-річного віку. Тривалість матчів два тайми по 35 хвилин, кількість замін необмежена (гравець може покидати футбольне поле, а потім знову повертатися у гру). Отже, врахоувуючи територіальне розташування команд, згідно жеребу їх було розбито на три групи, а саме:

А: Топільниця, Ясениця Замкова, "Дністер" /Завадка/Бусовисько і Ко/

Б: Стара Сіль, Скелівка, Старий Самбір

В: Нове Місто, Хирів, Добромиль

На груповому етапі змагань кожна команда зіграє з кожною та проведе по два поєдинки (один на власному полі і один на виїзді). Команди, що займуть перші місця продовжать боротьбу за кубок району, а для інших буде проведено додатковий турнір.

Повний календар матчів кубка району серед ветеранів буде опубліковано окремо.   

Переглядів: 693 | Додав: vasilius77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024