Неділя, 05.05.2024, 13:26
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Вересень » 11 » А як же вихідними на Старосамбірщині у футбол грали?
20:54
А як же вихідними на Старосамбірщині у футбол грали?

У неділю 09.09.2018р. відбулися чергові поєдинки першості Старосамбірського району з футболу як у першій так і у другій лігах. У першій лізі відбувся уже 14-й тур котрий приніс декілька цікавих результатів. Нажаль уже на цій стадії відбулася перша неявка на гру у першій лізі, а саме команда Надиб не виїхала на календарний матч у Стар'яву тож їй зараховано технічну поразку, а також знято одне залікове очко. Цікаво проходило протистояння у Добромилі де місцева команда приймала недалеких сусідів - "Горизонт" із Нового Міста, обидві команди хотіли перемогти проте задовольнилися нічиїю 0:0. Решту матчів у першій лізі завершилися із значною гольовою перевагою однієї із команд: так Стрілки на воєму полі здолали опір Скелівки 5:1, Хирів також у власних стінах переграв Нижанковичі 4:1, а Торчиновичі у Боневичах із рахунком 6:1 розгромили місцевий "Радич". Дані результати внесли деякі зміни у турнірну таблицю, зокрема змінився лідер - Стрілки скористалися відпочинком команди з Великої Лінини і, як мінімум на тиждень, очолили турнірну таблицю.

Також цікава боротьба триває у другій лізі команди якої розділені на дві шістки. У першій шістці, здається, вимальовуються два фаворити котрі позмагаються за друголіговське золото - це Стрільбичі та Муроване. Перші на виїзді обіграли Сусідовичі 2:1, а другі із рахунком 2:0 на своєму полі виграли у Топільниці. Ще одна гра у цій шістці завершилася перемогою Березова над Тур'є із рахунком 5:3.

У другій друголіговській шістці триває боротьба за Кубок "Колосу". Там один із основних претендентів на трофей команда Ясениці Замкової на виїзді впевнено обіграла Стару Сіль 4:0 і очолила турнірну таблицю. Із великою кількістю забитих м'ячів завершилися ще два поєдинки у цій шістці. Так явний фаворит перед початком другого етапу команда Тернави, зазнає вже другої поразки поспіль, ще тиждень тому команда із великим рахунком поступилася Завадці, а тепер на своєму полі зазнає поразки від ще однієї "гірської" команди - Головецька із рахунком 4:5. Також несподіваної поразки зазнала команда Завадки, котра виграючи 2:0 після першого тайму в Міженці умудрилася у підсумку програти 3:4 - напевно гравцям гостей не вистачило характеру. Щоправда результат цього матчу поки не остаточний і носить умовний характер так як за команду Міженця виступав гравець Василь Ганкевич котрий не мав права приймати участі у матчі через дискваліфікацію, тож доля даного матчу буде вирішена на найближчому засіданні КДК котре відбудеться на наступному тижні.       

Переглядів: 367 | Додав: vasilius77 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024