Понеділок, 06.05.2024, 14:24
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 24 » ФК "Дністер" /Бусовисько/ - чемпіон Старосамбірського району 2016-го року
19:52
ФК "Дністер" /Бусовисько/ - чемпіон Старосамбірського району 2016-го року
У неділю 23.10.2016р. відбулися матчі передостаннього туру першості Старосамбірського району з футболу у першій лізі. Та незважаючи на те, що до фінішу чемпіонату залишається ще один тур, уже відомі чемпіон та призери першості. Тож чемпіоном району у 2016-му році став бусовиський "Дністер" із чим ми його і вітаємо, а друге та третє місце посіли команди, що представляють одну сільську раду - це Боневичі та Нове Місто, котрі також отримують наші вітання. Тим не менш, варто зазначити, що матчі передостаннього туру пройшли у цікавій безкомпромісній боротьбі та принесли наступні результати:
1 ліга, 21-й тур: Міженець - Надиби 6:1
                           Муроване - Хирів 4:3
                           Нижанковичі - Велика Лінина 4:0
                           Слохиня - Бусовисько 3:4
                           Боневичі - Топільниця 4:1
                           Гуманець - Нове Місто 2:1
Тож Бусовисько, здобувши три очки у Слохині, стає недосяжним для совїх конкурентів, Боневичі після перемоги над Топільницею стають срібним призером, а Нове Місто, незважаючи на прикру поразку у Гуманці, завойовують бронзові медалі.
Тож у першій районній лізі залишається невирішеним лише одне питання - хто стане другою командою, котра має покинути лігу найсильніших і наступного сезону виступатиме у другій районій лізі. Одна команда це - Надиби, а на роль другого невдахи претендують Слохиня та Топільниця і хто із них понизиться у класі вирішиться якраз у наступному (останньому турі першості) у їх очному протистоянні, котре пройде на полі Топільниці.
Але якщо боротьба за місце у першій лізі ще триває, то команди, котрі поповнять ряди еліти уже відомі. Так минулої неділі на міському стадіоні Старого Самбора проходили стикові матчі між кращими командами другої районної ліги. Першими на поле вийшли команди Сусідович та Стрілок і результат цього поєдинку, відверто кажучи, багатьох здивував. Адже, при усій повазі до боєздатного колективу Сусідович, фаворитом вважалася саме Стрілківська команда. Тим не менш футбол якраз і цікавий своєю непередбачуваністю, так сталося і цього разу - продемонструвавши неабияку волю до перемоги, переможцем пари стала команда Сусідович, котра здолала суперника із рахунком 2:0 а Стрілки не скористалися навіть, так би мовити, стовідсотковим моментом для взяття воріт - вони не реалізували призначений арбітром одинадцятиметровий удар. 
У другому півфіналі зустрічалися Скелівка та Стар'ява. У цьому поєдинку важко було розділити команди на фаворита та аутсайдера, проте сама гра розставили усі крапки над "і" - ФК "Фельштин" зі Скелівки без особливих проблем здолав свого опонента зі Стар'яви із рахунком 4:0. Отже команди Сусідович та Скелівки уже стали учасниками першої ліги і лише мають вирішити хто із них двох найкращий у цьогорічній другій лізі. Натомість Стрілки та Стар'ява зустрінуться в очному протистоянні у боротьбі за, так звані, малі бронзові медалі, тобто визначать володаря бронзових нагород у другій районній лізі. Дані поєдинки пройдуть уже найближчої неділі 30.10.2016р. на стадіоні Старого Самбора о 13:00 та 15:00 годині.

Також хочемо повідомити, що матчі наступного туру у першій лізі розпочинатимуться на одну годину раніше, а саме о 15:00 годині.      
Переглядів: 738 | Додав: vasilius77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024