Понеділок, 06.05.2024, 19:04
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 8 » ФК "Дністер" /Бусовисько/ володар Суперкубка Старосамбірського району з футболу сезону 2016-го року.
21:03
ФК "Дністер" /Бусовисько/ володар Суперкубка Старосамбірського району з футболу сезону 2016-го року.

У вівторок 08 листопада 2016р. на міському стадіоні Старого Самбора відбувся матч за Суперкубок району з футболу сезону 2016-го року. У ньому зустрілися чемпіон району бусовиський «Дністер» та цьогорічний володар Кубка району «Галичина» із Великої Лінини. Гра розпочалася без розвідки, адже команди виступають в одній лізі і добре знають одна одну. Небезпечні моменти виникали як біля одних так і біля інших воріт, але гра проходила із невеликою територіальною перевагою чемпіонів району. Але, як часто буває у футболі, перший гол влітає саме у їхні ворота. Нападник «Галичини» Денис Давидов скористався помилкою захисників та ударом головою вразив ворота «Дністра». Перший тайм так і закінчився із рахунком 1:0 на користь Великої Лінини.

На початку другого тайму голкіпер «Дністра» Андрій Луць збиває у власному карному майданчику нападника «Галичини» і суддя Андрій Бучкович, котрий до речі чітко провів весь поєдинок, вказує на одинадцятиметрову позначку але після удару гравця Великої лінини Андрія Владичака ворота «Дністра» рятує поперечина. Після цього моменту  гравці бусовиської команди впевнено заволоділи ігровою та територіальною ініціативою, було створено безліч моментів біля воріт суперника, але дуже добре грає воротар «Галичини» Степан Фединяк. Однак коли на 24-й хвилині у його ворота було призначено пенальті він був безсилий - одинадцятиметровий удар чітко реалізував Василь Іваницький. А ще через 5 хвилин гол зі штрафного провів Мар’ян Залога і під завісу матчу він же зробив рахунок 3:1. Тож гравці бусовиського «Дністра» поклали свої чемпіонські медалі у суперкубок. За команду переможців виступали: Андрій Луць, Василь Іваницький, Володимир Чуплак, Олександр Кейніз, Віталій Турчиняк, Роман Лисак, Юрій Пашкевич, Мар’ян Залога, Богдан Король, Андрій Лужецький, Андрій Курій, Роман Залога, Павло Залога, Ігор Кость. Велика заслуга, у тому що команда «Дністер» успішно виступає і здобуває трофеї, їхнього тренера-наставника Івана Буцика.

Головному арбітру матчу допомагали судді на лініях Василь Громіш та Ігор Попіль.

А потім було нагородження у якому команди отримали грамоти та футбольні м’ячі, а переможці – великий кубок. Нагородження проводили голова районної ради Тетяна Терлецька та завідувач сектором з питань молоді та спорту Сергій Маковський.

       

Переглядів: 581 | Додав: vasilius77 | Теги: Дністер Бусовисько, Суперкубок Старосамбірщини, Галичина Велика Лінина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024