Понеділок, 06.05.2024, 20:21
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Першість Старосамбірщини з футболу сезону 2016р. офіційно завершено
22:43
Першість Старосамбірщини з футболу сезону 2016р. офіційно завершено
Здвалося ще зовсім недавно лише розпочиналися футбольні баталії на стадіонах Старосамбірщини, як вже сезон 2016-го року добіг кінця. Отже минулої неділі 30.10.2016р. було зіграно останні поєдинки, котрі відправили цьогорічний сезон уже в історію. Дуже цікавим виявився поєдинок у Номому Місті де зустрічалися команди однієї сільської ради: місцевий "Горизонт" та "Радич" із Боневич і, незважаючи на те, що ця гра вже нічого не вирішувала (адже обидві команди вже заздалегіть вирішили усі турнірні завдання), глядачі побачили справжнє дербі із усіма його наслідками. Із першої і до сотанньої секунди матчу на полі точилася гостра боротьба на кожному клаптику футбольного поля. Щоправда, краще виглядали господарі поля, котрі і перемогли із рахунком 4:1. А після матчу було нагородження котре проводили голова Старосамбірської районної ради Тетяна Терлецька, начальник відділу молоді та спорту Старосамбірської РДА Сергій Маковський та голова федерації футболу району Володимир Наливайко. Тож футболісти Нового Міста отримали бронзові нагороди, а команда Боневич була нагороджена срібними медалями першості. 
На жаль не зміг насолодитися грою у футбол цьогорічний чемпіон району "Дністер" із Бусовиська так як команда Нижанкович не виїхала до них на календарну гру останнього туру. Тож команда Бусовиська отримала втішні три очки у турнірну таблицю та була нагороджена золотими медалями першості.
Важлива гра проходила у Топільниці, де місцева команда приймала гостей зі Слохині. Саме у цьому поєдинку мала визначитися друга команда, котра покине першу лігу. Топільниці для того щоб залишитися в еліті потрібна була лише перемога, але незважаючи на позитивний результат після першого тайму, господарі все ж поступилися із рахунком 1:2 і разом із командою Надиб опускаються у другу лігу. Ну а Надиби незважаючи на останнє місце у турнірній таблиці, вирішили грюкнути дверима і дали справжній бій одному із середняків ліги - Гуманцю. Варто зазначити, що дані населені пункти знаходяться недалеко один від одного і, відповідно, ця гра також мала повне право носити статус "дербі". У результаті глядачі стали свідками хорошого футболу та бойової нічиєї 3:3.
Ще два матчі туру завершилися так: Вілика Лінина на своєму полі обіграла Муроване 4:2, а Хирів на власному полі поступився Міженцю 0:2.
Також цього недільного дня проходили вирішальні поєдинки у другій лізі. Так на стадіоні Старого Самбора вирішувалася доля бронзових, срібних та, звичайно, золотих медалей. Спочатку у матчі за підсумкове третє місце у другій лізі зійшлися команди Стрілок та Стар'яви. Гра проходила за явної ігрової та територіальної переваги стрілківчан та завершилася із рахунком 5:1 на їхню користь. Тож "Стрілець" /Стрілки/ - бронзовий призер першості Старосамбірщини з футболу у другій лізі. Зовсім інший статус мав наступний матч, адже на поле вийшли сусіди, команди Скелівки та Сусідович, котрі виборювали звання чемпіона другої ліги. Як і годиться для фіналу, гра проходила у цікавій та впертій боротьбі із почерговою перевагою то однієї то іншої команди і, як часто буває, завершилася із невеликою кількістю голів та унічию, а саме 1:1. Тож володар золотих медалей визначався у серії післяматчевих пенальті, влучнішими у яких були гравці Скелівки. "Фельштин" провів чотири точних удари, а Сусідовичі лише два, тож ФК "Фельштин" /Скелівка/ - чемпіон Старосамбірщини серед команд другої ліги, ну а сусідовичі змушені задовольнитися срібними медалями.
Також зазначимо, що саме Скелівка та Сусідовичі підвищуються у класі та наступного сезону виступатимуть у першій районній лізі.

Вапто зазначити, що футбольний сезон у районі на цьому не завершується, адже уже наступної неділі стартують матчі традиційного турніру на "Кубок пам'яті В. Горбового". Тож бажаючих прийняти участь у даному турнірі запрошуємо на жеребкування, котре відбудеться у четвер 03.11.2016р. об 11:00 годині.  

 
 
Переглядів: 877 | Додав: vasilius77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024