Неділя, 05.05.2024, 21:10
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2018 » Серпень » 25 » Розіграно головні трофеї сезону
11:05
Розіграно головні трофеї сезону

У п'ятницю 24.08.2018р. коли наша держава Україна святкувала свій черговий день народження на міському стадіоні Старого Самбора відбувалося велике футбольне дійство районного масштабу. У цей день визначалися володарі відразу трьох футбольних трофеїв.

Першим із трофеїв було розіграно Кубок сайту Футбольна Старосамбірщина", а змагалися за цей трофей команди ФК "Тур'є" та "Радич" /Боневичі/. Гра видалася дуже хорошою, жодна з команд не хотіла поступатися і, хоча тур'ївська команда по ходу матчу двічі вела у рахунку, перемогу у матчі все ж святкувала більш досвідчена команда Боневич із рахунком 5:3. Тож ФК "Радич" /Боневичі/ - володар першого в історії Кубка сайту "Футбольна Старосамбірщина" з чим її і вітаємо.

Далі відбувався центральний поєдинок цього ігрового дня - команди Нового Міста та Надиб розігрували головний трофей сезону Кубок району голови Старосамбірської районної ради. Близькими до перемоги були новоміщани котрі вже на 1-й хвилині відкрили рахунок у матчі, проте із таким розвитком подій зовсім не погоджувалися надибські гравці. Надиби більше володіли ініціативою і в кінцівці першого тайму зусиллями Віталія Стародуба зуміли зрівняти рахунок. В середині другого тайму Дмитро Яджин вдруге засмутив голкіпера новоміської команди, а незадовго і третій м'яч опинився у сітці воріт "Горизонта". Тож із рахунком 3:1 перемагає ФК "Дружба" /Надиби/ і стає володарем Кубка району голови Старосамбірської районної ради 2018 року.

Ну і останніми на футбольне поле вийшли ветерани Старої Солі та Добромиля котрі визначали першого в історії Старосамбірщини чемпіона району з футболу серед ветеранів. Варто зазначити, що минулого року також вперше було розіграно Кубок Старосамбірського району серед ветеранів і діючим володарем цього трофею являється саме команда Добромиля. Напевно, вони хотіли записати на свій рахунок і чемпіонство, але проти були старосоляни котрі перемогли 2:0 і стали переможцями ліги ветеранів Старосамбірщини 2018р.

$IMAGE2-left $Усі команди-учасники турнірів були нагороджені кубками, медалями, грамотами, а також футбольними м'ячами та грошовими призами. Нагородження проводили: голова Старосамбірської районної ради Тетяна Терлецька, депутати районної ради Ігор Піхоцький та Святослав Горбовий, голова Старосамбірської організації ВФСТ "Колос" Андрій Луць, начальник сектору молоді та спорту адміністрації Сергій Маковський, а також адміністратор сайту "Футбольна Старосамбірщина" Василь Громіш.

 

 

Переглядів: 497 | Додав: vasilius77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024