П'ятниця, 03.05.2024, 06:24
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2015 » Серпень » 25 » Слохиня зміцнює лідерство, а Хирів та Буково здають позиції...
20:54
Слохиня зміцнює лідерство, а Хирів та Буково здають позиції...

Минулої неділі у свято «День Прапора» відбувся черговий 4-й тур другого кола першості району з футболу у двох лігах. У І лізі свою першу перемогу здобула команда Нижанкович, яка в рідних стінах обіграла лідера ліги команду Хирова з рахунком 3:1. Не так давно ці два колективи виступали у першості області і я маю надію, що в недалекому майбутньому вони знову будуть захищати честь району на обласній арені. Тим часом, скориставшись поразкою лідера, Бусовисько на своєму полі здолало опір Міженця 3:2 і знову очолило турнірну таблицю, а на другу сходинку, перемігши на виїзді у важкій грі Гуманець 2:1, вийшла команда із Мурованого. Ще дві гри завершилися нічиєю, так у Чаплях господарі розписали бойову нічию із Новим Містом 2:2, а у Великій Лінині глядачі так і не побачили забитих голів в матчі своїх улюбленців з Надибами – 0:0.

У другій лізі, група «А», лідер Слохиня знову виграв, цього разу удома від Завадки 2:0. На друге місце піднялася Топільниця, котра на виїзді здолала опір Березова 2:1, а Скелівка обіграла Ясеницю 5:0 і впритул наблизилася до групи лідерів. Стрільбичі у домашньому поєдинку зіграли унічию 2:2 зі Старою Сіллю і ще один поєдинок не завершився, а саме за 2 хв. До закінчення першого тайму між командами Страшевич та Стрілок гравці гостей не були згідні з рішенням арбітра (до речі свого) в одному із епізодів, тоді суддя пред’явив жовту картку одному із них, але вони і надалі тиснули на нього, а в останнього не витримали нерви і він завершив матч, тож згідно регламенту змагань стрілківчанам зараховано технічну поразку 0:3, хоча по ходу матчу вони поступалися 0:1.

Не проста ситуація у групі «Б» другої ліги, адже чемпіонат дограє лише 6 команд із 10-ти заявлених на сезон, чотири колективи по ходу чемпіонату були виключені зі змагань за порушення регламенту. А звітний тур показав наступні результати: Чижки – Буково 1:0, Тарнава – Раково 1:3. Болозів і Боневичі отримали по 3 очки від дискваліфікованих Дроздович та Билич відповідно. Також команді Боневич додано ще три пункти за матч 11-го туру з Дроздовичами котрий мав відбутися 09.08.2015р., та за згодою сторін був перенесений на 20 вересня. Однак Дроздовицька команда припинила змагання додатково тож Боневичам уже зараховано технічну перемогу.

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ КОМАНД ІІ ЛІГИ!!! Про те як буде проходити фінальна фаза змагань. Отже, команда, котра завоює перше місце у групі «А» зіграє із другою командою групи «Б», і навпаки, переможець групи «Б» поміряється силами із другою командою групи»А». Команди, що зазнають поразок розіграють бронзові нагороди другої ліги, у переможці зустрінуться у фіналі в якому розіграють звання чемпіона ІІ ліги і у наступному сезоні будуть виступати у І лізі. Натомість із ліги найсильніших за результатами поточного сезону вилітати ніхто не буде задля збільшення кількості учасників І ліги до 12 команд.

Наступний тур відбудеться у неділю 30 серпня і у ньому зустрінуться:

1 ліга: Хирів – Надиби, Нове Місто – Велика Лінина, Муроване – Чаплі, Міженець – Гуманець, Нижанковичі – Бусовисько.

2 ліга, група «А»: Тур’є – Стара Сіль, Завадка – Стрільбичі, Ясениця – Слохиня, Стрілки – Скелівка, Топільниця – Страшевичі.

2 ліга, група «Б»: Раково – Болозів, Боневичі – Чижки.

  

                                                                                                                                                                               В. Наливайко  

Переглядів: 595 | Додав: vasilius77 | Теги: Хирів, Буково, футбол, Слохиня, Старосамбірщина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024