Вівторок, 07.05.2024, 04:16
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2016 » Липень » 19 » Співчуваємо, сумуємо і пам'ятаємо...
21:27
Співчуваємо, сумуємо і пам'ятаємо...
19 липня на 46 році життя передчасно перестало битися серце головного спеціаліста сектору молоді та спорту Старосамбірської райдержадміністрації Володимира Адамовича Дубляка. Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток спорту Старосамбірщини важко переоцінити. Свідченням цього є його багаторічна гідна і високопрофесійна робота на фізкультурно-спортивній ниві.

Його передчасна смерть – це непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів, колег, усієї спортивної громадськості Старосамбірського району.

Ще навчаючись у школі, Володимир дуже любив спорт. Не було такого виду спорту, в якому б він не був першим. І хоча спершу навчався у Самбірському медичному училищі, не полишав думки стати професійним спортсменом та фахівцем в галузі фізичної культури та спорту. Тому вступив до Львівського державного інституту фізичної культури, де себе повністю реалізував. Серед його спортивних досягнень є і чемпіонство за часів кол. Радянського Союзу у складі футбольної збірної команди студентів України. Попри те, завжди дбав про розвиток спорту на рідних теренах. Тож після закінчення інституту з 1994 до 2013 року працював начальником відділу молоді та спорту Старосамбірської райдержадміністрації. Але через погіршення стану здоров’я в останні три роки обіймав посаду заступника завідувача сектору молоді та спорту Старосамбірської райдержадміністрації. Понад 20 років організовував різноманітні спортивні змагання в районі. Упродовж останніх років особливу увагу приділяв розвитку спортивного життя інвалідів. Будучи членом Старосамбірської асоціації інвалідів, був активним учасником усіх змагань в районі та області.

Своєю працелюбністю, почуттям обов'язку, відданістю професії здобув залужений авторитет і повагу серед людей.

У цей скорботний час слова найщирішого співчуття висловлюють сектор молоді та спорту Старосамбірської райдержадміністрації, Старосамбірська ДЮСШ, Старосамбірська районна організація ВФСТ «Колос», адміністрація сайту "Футбольна Старосамбірщина", а також уся футбольна громадськість району, бо ж втратили вірного друга, надійного товариша, професійного спортсмена, кваліфікованого фахівця Володимира Дублянка.

 Співчуваємо, сумуємо і пам'ятаємо …

 
Переглядів: 586 | Додав: vasilius77 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024