Понеділок, 29.04.2024, 14:15
Футбольна Старосамбірщина
 
Меню сайту

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2013 » Липень » 14 » Відбулося засідання Федерації футболу та ФСТ "Колос"
23:59
Відбулося засідання Федерації футболу та ФСТ "Колос"
Сьогоді, 15 липня відбулося засідання представників ФФ Старосамбірщини та ФСТ "Колос", а також представників окремих команд та арбітрів. На засіданні було розглянуто наступні питання:
       1.  Дата старту 2-кола змагань та затвердження календаря другого кола;
     2. Розгляд спірного моменту у матчі 9-го туру (2 Ліга, група "А") між командами "Дністер" /Завадка/ - ФК "Топільниця";
       3. Встановлення результатів матчів перших двох турів у групі "Б" другої ліги за участю команди ФК "Лютовисько" з командами "Запорожець-2" /Нижанковичі/ та "Юність" /Конів/ (команду Лютовиськ було заявлено на участь у першості з 3-го туру).
        4. Подальша участь команди ФК "Стар'ява" у футбольній першості району.
       
                ВИРІШЕНО:

1. Старт другого кола першості призначити на:
      1-ша ліга та група "А" другої ліги - 21 липня 2013р.
      Група "Б" другої ліги - 28 липня 2013р.
     Календар другого кола являється повторенням календаря кола першого із зміною господарів/гостей. Початок ігор о 17:00 годині.

2. Матч 9-го туру між командами Завадки та Топільниці був ознаменований неоднозначним рішенням судді, а саме за рахунку 1:1 суддя дав свисток про завершення гри після удару по воротах команди із Топільниці гравцем завадської команди. У результаті м'яч, практично, із свистком перетнув лінію воріт Топільниці. За всіма футбольними канонами рахунок матчу мав бути 2:1 на користь команди Завадки, такий рахунок і був поданий на сайті "Футбольна Старосамбірщина" за узгодженням із федерацією, але у протоколі матчу суддя вказав рахунок 1:1, а після гри команда Топільниці відмовилася представити протокол для ознайомлення представникам команди Завадки. У результаті результат даної гри завис у повітрі і навіть не публікувався у районній газеті і, нарешті сьогодні було прийнято рішення, а саме: За неправомірні дії арбітра матчу між командами "Дністер" /Завадка/ - ФК "Топільниця", котрі вплинули на результат гри ВІДСТОРОНИТИ топільницького суддю від суддівства на три виїзні гри, тобто на шість перших турів, а результатом матчу вважати 1:1.

3. Команді ФК "Лютовисько", котру було заявлено на змагання першості з 3-го туру зарахувати технічні поразки проти команд із якими команда мала зіграти у перших двох турах - Нижанковичі-2 та Конів із рахунком 0:3, а Нижанковицькій та Конівській командам технічні перемоги із тим же рахунком відповідно.

4. За систематичні порушення регламенту (неявки на матчі), команду Стар'яви відсторонити від участі в змаганнях Першості Старосамбірського району з футболу у другому колі. Залишити дану команду у календарі змагань, а командам, котрі згідно календаря повинні проводити матчі проти стар'явської команди буде нараховуватися 3 очки без гри.   

Відповідні зміни внести у турнірні таблиці змагань.     
Переглядів: 739 | Додав: vasilius77 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 YURA  
0
І ще одне,дуже шкода що у Коневі нема кращого судді-це біда.Може він не найгірший,але дуже смішний.Саме такі несерйозні судді висміюють наш з вами футбол.Саме такі його вбивають і роблять з нього пародію.А ми повинні з тим боротися,вчити і підказувати таким.На рахунок представника Солянуватки,якого сам дуже добре знаю,то його просто результат влаштовував,а було б це у іншому селі,при іншому результаті і при інших вболівальниках,то не знати чим би все закінчилось.А ТАК НЕ МОЖНА.

5 YURA  
0
vasilius77 ,я також не можу сказати що він нагло засудив команду-суперника.Бо і результат не на користь Коніва.Але на мою думку,суть зовсім не у результаті.Пам"ятаєте я писав в одному із своїх коментарів про Смолінського А. Тоді Солянуватка програла,але було любо дивитися на його суддівський професіоналізм.А цей суддя зовсім не давав собі ради у простих ситуаціях.Він не засуджував нагло,він просто поняття не мав що робити у тій чи іншій ситуації і зробив з футболу бардак.Він вирішив що на ігрі не є головні гравці і футбол взагальному,а він. Тому розкидувався картками наліво і направо.Він просто некомпетентний,навіть на такому низькому рівні.Смішно було за ним спостерігати.Тому я і висловив свою думку про зміну судді.Бо Конів нормальна команда і заслуговує більшого.

3 YURA  
0
vasilius77 ,Я бачив дві гри Коніва і цього судді.У Тарнаві і у Солянуватці.У двох випадках було смішно на нього дивитися.У того чудака,так як ви говорите не те що досвіду нема,а і поняття.(І це у такому поважному віці)Роздає жовті і червоні наліво і направо,за любе слово чи запитання до нього(і повірте ніхто йому не хамив).Він просто знущався із команд.На полі не було порядку і він сам відмінював свої рішення(дослівно:робіть си шо хочите).У Солянуватці в перерві він пішов у будку на соточку.Це всі бачили і було з чого посміятися,бо команди вже чекали на полі.Солянуватці було все одно,бо і так впевнено виграли,бо були на дві голови сильніші,але таким не можна судити.Це просто пародія.І це скаже кожен хто був на матчі.Зі всією повагою до команди Конів(бо футболісти там нормальні і не було з ними жодних суперечок) я б задумався над зміною судді.Конів заслуговує кращого.Він у першу чергу підставляє хорошу репутацію свого села.

4 vasilius77  
0
Знаю того суддю дуже добре особисто, знаю і бачив його манеру суддівства, нажаль є у нього такі слабинки, не дуже добре вміє оцінювати ситуацію, але він принаймні нагло не засуджує. І ще раз повторюся, що це не найгірший суддя із тих що обслуговують другу лігу, а кращого судді у Коневі на даний момент нема.
До-речі я особисто спілкувався із представником Солянуватки на тему суддівства і той сказав, що судівство було непоганим. Як на мене, то основне щоб суддівство було чесним, а помилки допускають всі.

1 YURA  
0
Топільниця сміється від такого покарання..Я нейтральний і мені всеодно,але вони знайдуть такого ж суддю(це не проблема у селі) і дальше будуть набирати "смішні" очки.Такі команди і надалі будуть боротися за найвищі місця,хоча і близько того не вартують.Бачив обслуговування матчів деяких "арбітриків"(Нове Місто,Чижки,Конів),можна говорити багато,але вони цього не вартують.Просто смішно з них.Не сумніваюся такі ще знайдуться.Але позор таким селам.Не хочу нікого ображати,але факт залишається фактом.На мою думку,Федерація повинна розробити систему,(якщо хочем мати нормальний футбол)за якою буде покараним футбольний клуб а не "арбітрик",бо йому всеодно(гроші не заробляє,хіба що 100 грам ...).Може тоді щось зміниться на краще.

2 vasilius77  
0
Дивно, що Конів потрапив у цей список. Хотілося б конкретніше почути у якому матчі конівський суддя наламав дров, бо наскільки мені відомо, то наразі ніхто не жалівся.
У чудака просто нема досвіду, але він не підсуджує, а є багато суддів що судять набагато гірше. 
А з покаранням Топільниці я теж не згоден, а якщо це очко стане вирішальним у кінці сезону...?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Реклама
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів новин

Погода у регіоні

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024