Четвер, 25.04.2024, 22:15
Футбольна Старосамбірщина
 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: vasilius77  
Форум » Футбол Старосамбірщини » Проблемні питання та шляхи вирішення » Суддівські ляпи (Все про суддівське свавілля...)
Суддівські ляпи
vasilius77Дата: П'ятниця, 05.04.2013, 23:59 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 33
Статус: Офлайн
Судді помиляються - це факт, від цього нікуди не дінешся, але помилки бувають різними. Бувають помилки викликані кваліфікацією судді - це проблема, а бувають помилки котрі судді роблять "тому що так треба" - о це вже дуже велика біда, це жах, у даному випадку краса футболу відходить на останній план, адже після матчу ніхто не згадує про гру у футбол, а лише про його величність арбітра. Пропоную у цьому розділі писати про всі суддівські ляпи, які будуть протягом сезону - може так ми їх вилікуємо і після футбольних матчів будемо говорити, виключно, про гру двох футбольних команд.
 
vasilius77Дата: Четвер, 04.07.2013, 23:34 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 33
Статус: Офлайн
30.06.2013р. с. Тершів. Матч 9-го туру у ІІ лізі "Дністер" /Завадка/ - ФК "Топільниця". Команда Завадки несподівано нав'язує серйозну боротьбу фавориту. За цілий перший тайм топільничани не створюють ЖОДНОГО гольового моменту (Завадка двічі була близька до взяття воріт). У другому таймі гості насіли на ворота завадської команди і з першого ж моменту забили гол (72-а хв.). Орієнтовно через дві-три хв. команда Топільниці маал ще один шанс забити, але не вдалося - м'яч від стійки вилетів за межі поля: - це були єдині два моменти, що створив БРОНЗОВИЙ призер минулорічної першості у другій лізі проти повного дебютанта першості. 85-а хв. матчу - Завадка зрівнює рахунок, Топільничани в повному шоці. 87-ма хв.  - під час атаки команди Завадки Андрій Боднар головою віддає круглого правіше на Олега Фалата, котрий одним дотиком коліна (не рукою, як пробує перефарбувати Топільниця) переграє захисника і переправляє м'яча повз голкіпера у ворота. Але ....... вдарив трохи заслабо, і суддя встигає дати свисток про завершення гри в момент коли м'яч вже буквально перетинав лінію воріт, і, головне він її перетнув, практично, разом із свистком судді.
Виникає питання - який рахунок у матчі повинен бути? 

 Запрошую активно коментувати дану ситуацію. Цілком відповідаю за свої слова і гарантую 100% правдивість даної ситуації. Дякую. 
 
ВолодимирДата: П'ятниця, 05.07.2013, 09:40 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Статус: Офлайн
2:1 на користь Завадки! Переважно судді дають завершити атаку, а потім свистять про завершення ігри.
В Страшевичах схитрували, тепер тут вирішили теж саме повторити!
 
VasiaOliynukДата: П'ятниця, 05.07.2013, 20:25 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 8
Статус: Офлайн
смішно і все!
 
Форум » Футбол Старосамбірщини » Проблемні питання та шляхи вирішення » Суддівські ляпи (Все про суддівське свавілля...)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright Vasyl Gromish Corp © 2024